Hoe een origineel feestje te bouwen

Hoe een origineel feestje te bouwen
Tijd om te feesten! Soms wil je gewoon wat tijd doorbrengen met je vrienden en je amuseren. Het AmorDatingteam helpt je met enkele ideeën voor een interessant en gezellig feest. Een feestje met een thema is eens wat anders dan gewoon samen niets doen. Niet alleen zullen je vrienden genieten van een origineel feest, een nieuw evenement kan ook het ideale moment zijn om nieuwe mensen die je nog niet zo goed kent uit te nodigen.
'De wereld rond'Verschillende landen, eten en gewoontes kunnen voor feestinspiratie zorgen. Kies een land en ontdek het eten, drinken en de muziek die daar vandaan komen. Vergeet niet om ook leuke (en passende) decoratie te vinden die je zal helpen de sfeer te bepalen. Je kan online fijne decoratie-ideeën vinden (zie bijvoorbeeld Pinterest for ideas). Onze top twee opties voor een 'De wereld rond'-feest zijn:

Mexicaanse fiestaDrankjes – margaritas, tequila.

Eten – verschillende dips, chips, salsa, taco's, enchiladas, Mexicaanse bonen.

Je kan ook een piñata meenemen!

Oosterse themafeestenEr zijn zò veel heerlijke maaltijden en hapjes die gemakkelijk klaar te maken zijn voor dit soort feestjes, ongeacht of het nu kleine of grotere bijeenkomsten zijn. Sushi is een voor de hand liggende keuze voor een Japans feest, en het maken van sushi kan leuke zijn om te doen samen met je gasten. Zorg ervoor dat je je gasten opties biedt, dus zorg voor verschillende soorten vlees of vis en vegetarische opties.

GeschiedenisfeestjeDeze feestjes zijn altijd een succes, vooral als je gasten zich graag verkleden. Kies een tijdperk dat je interesseert en laat het je inspireren bij het plannen van je feestje.

"Je kunt ook kiezen voor hippie-outfits en muziek uit de jaren 1960, om je terug te katapulteren naar het tijdperk van Woodstock en de vrije liefde."

Leuk: de jaren 1920 met Flapperjurken voor vrouwen en mannen in smoking met fedora. Je kunt ook kiezen voor hippie-outfits en muziek uit de jaren 1960, om je terug te katapulteren naar het tijdperk van Woodstock en de vrije liefde. Of de jaren 1980: vergeet het gekke haar en de neonkleurige kleding niet!

Verkleedkledij is een must voor dit soort feestjes, maar hou het simpel. Een 18de-eeuws Frans kostuumfeest geïnspireerd door Marie Antoinette klinkt dan wel als een geweldig idee, het is misschien niet de meest praktische optie voor het uitzoeken van een kostuum. Je wil dat je gasten zich ontspannen kunnen voelen en zich niet teveel zorgen moeten maken over hun kostuums. Hou bij het kiezen van een thema dan ook rekening met hoe groot je huis is en hoeveel mensen je wilt uitnodigen!

Geïnspireerd door films en tv-showsJe kan rond elke film of tv-show een feestje bouwen. Van het klassieke Breakfast at Tiffany's-feest tot Game of Thrones of zelfs Breaking Bad, als je maar enthousiast bent. Het feest zal een succes worden!
Ook een leuk idee: bedenk een spel voor op je feestje dat bij het thema past.

FeestdagenfeestjesElke officiële (of onofficiële) feestdag is een goed excuus om te feesten. Van de Olympische Spelen, de Super Bowl, de Oscars en Valentijnsdag tot Halloween en St. Patrick's day: je hebt geen tekort aan opties!
Voeg toe aan favorieten
Verwijder uit je favorieten
Maak vandaag een GRATIS profiel aan!
Vind liefde op de eerste klik. Meer dan 40.000 singles wachten op jou :)