Hoe geniet je van single zijn?

Hoe geniet je van single zijn?
Single zijn lijkt misschien niet leuk, maar dat hoeft niet zo te zijn. In plaats van ongelukkig te wachten op de perfecte persoon die alles beter moet maken, kan je net zo goed voor je eigen geluk zorgen. Vrijgezel zijn kan immers geweldig zijn, vooral als je weet wat te doen met je vrije tijd. AmorDating heeft een paar tips verzameld om alle singles te inspireren!
Maak plezier met vriendenSoms hebben mensen in een relatie de neiging zich teveel op hun partner te concentreren, waardoor ze vergeten om tijd te spenderen met hun vrienden. Single zijn is bijgevolg het perfecte moment om wat quality time met je vrienden door te brengen. Drankjes doen en uren kletsen, winkelen, genieten van sportactiviteiten of gewoon leuk samenzijn met al je alleenstaande vrienden.

Vind een hobbyOf het nu een oude of een nieuwe hobby is, breng wat tijd door om jezelf te verwennen. Eis je interesses terug op!

In vorm komenWe hebben vaak de neiging om te stellen dat we volgende week wel zullen beginnen met gezonder leven. Voor je het weet zijn er zes maanden gepasseerd en heb je nog steeds geen gebruik gemaakt van je fitnessabonnement. Bewegen is misschien niet altijd aangenaam – het is eigenlijk ondraaglijk – maar er is zo goed als niets dat zo goed stress vermindert ... oké, behalve misschien seks. Dus ga naar de gym of het park voor een goede training en je zal je niet alleen geweldig voelen in je hoofd, je lijf zal er ook niet rouwig om zijn.

"Ga naar een plek die je altijd al wilde bezoeken!"

Maak een korte tripProfiteer van het feit dat er niemand in je leven is waarmee je je plannen moet coördineren en ga op reis. Of het nu voor een verlengd weekend of een hele week is, ga op verkenning! Er zijn zoveel geweldige steden die je kan bezoeken, zelfs met een klein budget: Londen, Amsterdam, Oslo, Kopenhagen, Berlijn, Dublin, Rome, Stockholm en Parijs, om er maar een paar te noemen. Ga naar een plek die je altijd al wilde bezoeken en creëer herinneringen!

Geniet van een tv-marathonNaast sporten en uitstapjes kan je soms gewoon wat quality-time doorbrengen met je tv. Er zijn zòveel leuke shows en films die je kan bekijken. Geniet van wat non-stop tv-plezier en je zal er geen spijt van krijgen! Binge-watching is tenslotte hartstikke hip. Kies uit nieuwe en oude series, buitenlandse en nationale shows, en maak het jezelf comfortabel! Zorg voor snacks voor tijdens je tv-marathonsessies en je bent er volledig klaar voor.

Verwen jezelfJe bespaart jezelf geld door geen cadeautjes te moeten kopen voor een lief, dus waarom zou je dat budget niet aan jezelf uitgeven? Verwen jezelf, je verdient het. Is er iets dat je altijd al wilde hebben, maar nooit de kans hebt gehad om te kopen? Of is iets waar iedereen het over heeft? Koop het en geniet ervan. Wie weet ben je misschien niet meer zo lang vrijgezel en is er binnenkort iemand anders om cadeautjes voor te kopen!
Voeg toe aan favorieten
Verwijder uit je favorieten
Maak vandaag een GRATIS profiel aan!
Vind liefde op de eerste klik. Meer dan 40.000 singles wachten op jou :)