Kies de perfecte activiteit voor jouw feestje

Kies de perfecte activiteit voor jouw feestje
Of je nu een feest voor alleenstaanden of koppels organiseert, je hebt vier dingen nodig om het perfect te maken: mensen, eten, drinken en spelletjes!

Inspiratie nodig wat betreft spelideeën? Zoek niet verder, AmorDating staat achter je!
KaraokeWie houdt er nu niet van karaoke. Het gaat niet om het hebben van de perfecte stem, maar om het maken van plezier terwijl je vol misplaatst zelfvertrouwen zingt – zelfs als je niet alle hoge noten kunt halen.

De regels van karaoke zijn simpel:

Kies een leuk nummer - wij zijn dol op 'My Heart Will Go On', maar een karaoke-avond is niet het uitgelezen moment om herinneringen over Titanic op te halen.

Kies een bekend en luchtig nummer, een nummer dat andere mensen herkennen en willen meezingen.

Zorg ervoor dat je de tekst van je liedje kent.

Drink een paar drankjes voordat je het podium op gaat - vloeibare aanmoediging is een goed idee, maar overdrijf niet.

Staar niet constant naar het scherm - je hoeft niet elk woord van een nummer te kennen. Moedig je vrienden aan om je te helpen met de stukken die je niet zo goed kent.

Maak plezier - karaoke is een leuke activiteit, of je het nu met oude of nieuwe vrienden doet, dus maak je niet teveel zorgen over het kiezen van het perfecte nummer. Geniet gewoon.

Charades en PictionarySpellen zoals deze kunnen leuk zijn, maar pas op voor vrienden die té enthousiast worden wanneer ze winnen. Je wil geen last hebben van een Monica (zie onderstaande clips)!

De regels van Charades:

Verdeel je in teams van twee personen. De ene teamgenoot verbeeldt een film, tv-serie of titel van een boek zonder geluid te maken, terwijl de andere teamgenoot raadt wat het moet voorstellen.

De regels van Pictionary:

Dit spel vereist een beetje voorbereiding. Je kan een Pictionary Word Generator gebruiken, online te vinden, waardoor je zelf geen te raden woorden meer moet bedenken.

Verdeel je in teams van twee of meer mensen. Een teamgenoot laat de Word Generator een woord verzinnen en probeert vervolgens een tekening te maken van dat woord. De andere teamgenoten moeten het woord raden gebaseerd op de tekening. Het kan echt van alles zijn: een dier, een object, een film of muziektitel, tot de naam van een beroemdheid.

Bekijk de onderstaande video's om je een beeld te vormen van deze twee spellen.

Pictionary
Charades

Raad het koppelDit spel speel je best tijdens een feestje met koppels die zonder problemen privé-informatie over zichzelf onthullen. Speel dit spel dus met goede vrienden waarvoor je geen geheimen hebt.

"Als je met echte goede vrienden speelt en het spel nòg leuker wil maken, dan kan je ook meer intieme feiten op tafel gooien, zoals je favoriete standjes, rare plaatsen waar je al seks hebt gehad, wat jou opwindt, etc."

Hoe te spelen:

Elk koppel moet een aantal feiten over hun relatie op een papiertje schrijven. Deze weetjes kunnen simpele feiten zijn, zoals 'we hebben elkaar online ontmoet' of 'we hebben elke vrijdag film- en pizza-avond', of meer privébekentenissen, zoals 'we verloofden ons in bed' of 'we zijn beginnen daten na een one-night-stand'. Als je met echte goede vrienden speelt en het spel nòg leuker wil maken, dan kan je ook meer intieme feiten op tafel gooien, zoals je favoriete standjes, rare plaatsen waar je al seks hebt gehad, wat jou opwindt, etc. Wees je bewust van met wie je het spel speelt, want je wil niet aan wildvreemden toegeven dat je écht geniet van seksscènes in films!

Vervolgens moet elk koppel raden welke feiten bij welke koppels horen. Het koppel dat het vaakst juist heeft geraden, is de winnaar!

DrankspellenSoms zijn de gemakkelijkste spellen het leukst. Van spellen met kaarten of dobbelstenen tot online drankspellen: je vindt sowieso iets dat bij je feestthema past! Tyler en Justin zijn verantwoordelijk voor het leuke drinkspel hieronder.
Voeg toe aan favorieten
Verwijder uit je favorieten
Maak vandaag een GRATIS profiel aan!
Vind liefde op de eerste klik. Meer dan 40.000 singles wachten op jou :)