Relatieadvies - Gewoontes die vrouwen haten

Relatieadvies - Gewoontes die vrouwen haten
Beste kerel, dit artikel is voor jou ... of toch grotendeels. We zeggen niet dat vrouwen geen vervelende gewoontes hebben, we zeggen dat mannen er veel meer op na houden! Als je in een relatie zit, moet je je ook niet teveel laten gaan. De volgende lijst gewoontes vatten samen wat vrouwen het irritantst vinden. Dus stop ermee ... nu meteen!
Overal rommel achterlatenOf het nu een puinhoop is in de badkamer, het achterlaten van gebruikte vaat die smeekt om gewassen te worden, of om projectwerk dat overal rondslingert, mannen laten overal een zootje achter. Jongens, dit moet stoppen. Vrouwen zijn niet per se beter - ze kunnen zelfs erg rommelig zijn - maar probeer zelf eens op te ruimen. Je scoort er alleen maar punten mee.

Je broekpakket aanraken of verstekenMaak je geen zorgen, je privéonderdelen gaan nergens heen, dus stop met ze om de vijf minuten te controleren! Wees discreet als het kriebelt. Vrouwen hebben soms ook jeuk, maar ze lossen het tenminste privé op. Neem er een voorbeeld aan.

"We houden van mannen, maar het lijkt erop dat vrouwen alleen je aandacht grijpen wanneer er bepaalde woorden aan te pas komen, zoals: alcohol, eten, seks en sport."

Boeren en scheten latenAh, het plezier dat een relatie hebben heet! Kijk, iedereen moet soms gas lossen, maar doe het niet waar iedereen bijstaat, tenzij absoluut noodzakelijk. Ga naar de badkamer of het balkon! Wat betreft boeren: we weten dat de maaltijd heerlijk was, maar er zijn andere manieren om ons te becomplimenteren zonder ons te vermoeien. Hou je boeren beperkt tot het absolute minimum. Boeren zijn niet grappig.

Selectief doof zijnWat is dat toch met die selectieve doofheid? We houden van mannen, maar het lijkt erop dat vrouwen alleen je aandacht grijpen wanneer er bepaalde woorden aan te pas komen, zoals: alcohol, eten, seks en sport. Weet je wat? Soms loont het om een goede luisteraar te zijn. Toon wat geduld. Zoek een gezond evenwicht en wees een attente vriend.

Let op de kleine dingenBesteed meer aandacht aan de vrouwen in je leven. Het opmerken van kleine dingen, zoals een nieuw kapsel of een nieuwe jurk, doet veel. Of denk eraan te vragen hoe het ging op haar werk vandaag. Geef ook af en toe een oprecht compliment en je wordt misschien wel het perfecte lief!

"Er is niets sexier dan een man die dingen kan maken."

Het dwalende oogWe begrijpen het. Het ligt in je aard om naar vrouwen te kijken. Wij zijn ook gefascineerd door die man met strakke jeans die voor ons staat in de winkel, maar we staren er geen tien minuten naar. Een snelle blik kan ermee door, maar voluit staren naar elke vrouw die je passeert, is ronduit onnozel.

In het geval dat sommigen onder jullie wat uit te leggen hebben, dit is een geweldige manier om het goed te maken als je iets verkeerd hebt gedaan: een zelfgemaakt geschenk is de perfecte manier om de vrouw in je leven te laten zien dat je om haar geeft. Er is ook niets sexier dan een man die dingen kan maken. Bekijk hieronder enkele ideeën:

DIY gifts
Voeg toe aan favorieten
Verwijder uit je favorieten
Maak vandaag een GRATIS profiel aan!
Vind liefde op de eerste klik. Meer dan 40.000 singles wachten op jou :)