Online dating video tutorials

Online dating video tutorials
Het Loveawaits team gaf je al profieltips, tips over hoe een eerste bericht te sturen en nog veel meer. In dit artikel geven we je een paar video-tutorials waarvan we denken dat ze nuttig kunnen zijn voor alle singles die op zoek zijn naar vriendschap en liefde. Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden ... laten we hopen dat deze video's nog beter zijn!
Wetenschap van aantrekkingskracht'Science of Attraction' is een interessante reeks video's die aantrekkingskracht probeert uit te leggen. De video's gaan dieper in op de geluiden en geuren van aantrekking, en op hoe aantrekking zich manifesteert via je profielfoto's. De serie wordt gepresenteerd door de Britse illusionist Derren Brown.

Je kan de video's bekijken op YouTube; of op de website van de serie hier.

Hoe win je het online datingspel?Hanna Fry laat je zien hoe wiskunde je kan helpen bij het spel dat online dating heet. Ze praat ook over verschillende misvattingen, zoals het idee dat de meest aantrekkelijke mensen de meeste online aandacht krijgen!

Check haar video hier.

Hoe vind je je droomvent: Online Dating TutorialDeze video wordt gehost door Sally Lyndley en legt uit hoe je het perfecte online datingprofiel maakt om je droomman aan te trekken. Zowel Sally als haar zus hebben de liefde gevonden via online dating. Nu bieden ze je hun ervaring aan. Bekijk de video via deze link.

Hoe je datingprofiel te verbeteren - voor mannen en vrouwen!We raden ook deze twee tutorials aan, één voor mannen en één voor vrouwen, over hoe je je online profiel kunt optimaliseren. Alle credit gaat naar Sarah, de datingcoach van Plentyoffish. Klik op onderstaande links om haar video's te bekijken:

Voor mannen
Voor vrouwen

'How I hacked online dating'En tot slot: voor zij die online daten (of daten tout court) hebben opgegeven heeft Amy Webb een geweldig verhaal. Haar TED Talk is grappig, eerlijk en het zal je laten zien dat geluk ook voor jou is. We raden je ten zeerste aan om haar video 'How I hacked online dating' te bekijken. Klik hier op de link.
Voeg toe aan favorieten
Verwijder uit je favorieten
Maak vandaag een GRATIS profiel aan!
Vind liefde op de eerste klik. Meer dan 40.000 singles wachten op jou :)