Wek interesse met je profielfoto's

Wek interesse met je profielfoto's
Je hebt je profielpagina ingevuld, maar je moet nog je profielfoto's kiezen. Dat is niet zo simpel als je misschien denkt. Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden en je wil dat die woorden de juiste boodschap overbrengen naar je potentiële matches.

Hier is advies van AmorDating om mensen warm te maken met je profielfoto's.
2-4 foto's zijn perfectWe weten dat je je potentiële matches wil tonen dat je er geweldig uitziet in zowel je feestoutfit als je fitnesskleren, maar eigenlijk zijn ongeveer drie foto's genoeg om een eerste indruk te maken. Als je te veel foto's uploadt, geef je de indruk dat je uiterlijk het belangrijkste is. Bewaar het fotoalbum voor later!

"Foto's van je reizen of foto's die je persoonlijkheid en interesses weerspiegelen, zijn altijd een goede optie. "

No "selfies"Even serieus, selfies zijn absolute afraders voor foto's op je datingprofiel. En nu we toch bezig zijn: laat je 'duck face' of 'Schwarzeneggerposes' ook maar achterwege. Het is beter om normale foto's van jezelf te tonen, dan foto's die suggereren dat je te veel tijd voor de spiegel doorbrengt. Ga voor een combinatie van foto's: maak zowel een portret als een foto ten voeten uit. Foto's van je reizen of foto's die je persoonlijkheid en interesses weerspiegelen, zijn altijd een goede optie.

Als je een aantal hilarisch slechte selfies wilt zien, bekijk dan dit Twitter account.

Als je wilt weten wat onze foto's eigenlijk over ons zeggen, bekijk dan deze korte video van het Channel 4-programma: Science of Attraction

Flatterende foto'sDit klinkt misschien tegenstrijdig met ons voorgaand advies, maar we willen er alleen maar voor zorgen dat je foto's je zo goed mogelijk representeren. Vermijd foto's met teveel make-up, vanuit rare hoeken of waarin je erg gekleed bent. De foto moet duidelijk zijn, maar niet te perfect – een beetje zoals de foto op je cv. Als je een foto in je appartement maakt, let dan ook op wat er op de achtergrond te zien is!

Bewerk je foto's nietVermijd het bijsnijden van foto's, vooral als je het doet om mensen van de foto te knippen. Het is meestal gemakkelijk om te zien dat je aan de foto geprutst hebt. Ook kunnen mensen daardoor denken dat je een ex uit de foto hebt geknipt. Vergeet niet: nieuwe start, nieuwe foto!

"Je bent geweldig en je potentiële matches moeten dat kunnen zien."

Het is prima om vrienden op een foto te laten staan. Doe dit echter met mate. Je kunt zeker foto's toevoegen met een vriend(in) erop, maar de meeste foto's moeten echt van jou alleen zijn. Foto's met veel mensen op kunnen tot verwarring leiden en niemand heeft zin om uit te zoeken wie jij bent in de groep.

Gebruik actuele foto'sZorg ervoor dat je foto's tonen hoe je er nu uitziet. Gebruik geen foto van vijf jaar oud of van de middelbare school. Je bent geweldig en je potentiële matches moeten dat kunnen zien. Bovendien, wanneer je elkaar persoonlijk ontmoet, moet je match je kunnen herkennen.

Bekijk dit even voor je deze pagina verlaat: this Een hilarische video van wat je beter NIET op je online profiel zet. Soms is té gepassioneerd omgaan met je hobby's en interesses een beetje veel om mee om te gaan.
Voeg toe aan favorieten
Verwijder uit je favorieten
Maak vandaag een GRATIS profiel aan!
Vind liefde op de eerste klik. Meer dan 40.000 singles wachten op jou :)