Over LoveAwaits.be

LoveAwaits.be vindt de perfecte match voor een fantastische date!

Op traditionele datingsites zitten alleenstaande mensen maandenlang naar elkaar te schrijven – enkel en alleen om elkaar uiteindelijk te ontmoeten en te ontdekken dat die persoon toch niet is waarover ze droomden. Op LoveAwaits.be hebben we daar een oplossing voor gevonden.

Op LoveAwaits.be hoef je niet te zoeken tussen duizenden profielen om een goeie date te vinden.

- Hier worden de beste contacten gelegd met behulp van de nieuwste technologie.


Bij LoveAwaits.be draait het allemaal om waarden en meningen

Veel singles vinden het moeilijk om zichzelf in de verf te zetten en schrijven uiteindelijk een hopeloze profieltekst die niemand wil lezen. Bij LoveAwaits.be loopt dit volledig anders. Hier moet je je mening geven over een reeks stellingen. De antwoorden die je geeft helpen de zoekmachine om personen op te snorren die matchen met jouw profiel.

Wanneer ons systeem profielen vindt die aan je eisen voldoen, ontvang je automatisch een melding.

Ontworpen door vrouwen

Op LoveAwaits.be moet je je mening geven over een reeks uitspraken via een uitgebreide vragenlijst. Bijvoorbeeld: "Ik wil in een grote stad wonen" of "Ik wil kinderen". Onder elke stelling vind je een horizontale schuifbalk die je verschuift naargelang je mening. Dit wordt omgezet in percentages en vervolgens komt de zoekmachine op de proppen met profielen die bij jou passen.

Het bedrijf achter LoveAwaits.be

LoveAwaits.be werd opgericht in 2005 door Kira Linderoth en Marianne Hauge Joergensen. Vandaag wordt de website beheerd door het bedrijf LoveAwaits.be ApS, gevestigd in Aalborg, Denemarken.

LoveAwaits.be ApS

Adelgade 12, 1
9000 Aalborg, Denemarken
CVR: 33872801
support.loveawaits.be

LoveAwaits.be LoveAwaits.be LoveAwaits.be LoveAwaits.be

Maak vandaag GRATIS een profiel aan!

Liefde op de eerste klik. Er wachten meer dan 40.000 singles op je.

Ik ben een:
Ik zoek naar een: