Eerste date-ideeën

Eerste date-ideeën
Situatie: je bereidt je voor op de eerste date met je online match. Heb je vaag een idee van wat te doen op je date? Of ben je compleet in paniek door je gebrek aan ideeën? Het Loveawaits team is er om je te helpen!

Een goede eerste date moet je in staat stellen een gesprek te voeren, terwijl je tegelijkertijd niet onder druk staat het gesprek voortdurend op gang te houden. Hoewel je kan kiezen voor het traditionele diner of om naar de film te gaan, onze suggesties geven je inspiratie voor dates die ruimte bieden voor conversatie én leuke afleiding. Bekijk het eens!
BowlingHet is een gouwe ouwe. Of je nu super goed bent in bowlen of het nog nooit eerder hebt geprobeerd, gaan bowlen is voor meerdere redenen een goed idee. Het is een omgeving met weinig stress, waardoor je date en jij je ontspannen en comfortabel voelen – wat nodig is tijdens een eerste date!
Trek een paar bowlingschoenen aan en maak plezier.

BrunchAls alternatief voor een diner date, is brunch misschien wel perfect voor jou! Een brunchdate is minder formeel dan een dinnerdate en dus minder stresserend. Tijdens een brunch geniet je van de voordelen van een diner, maar op een leukere manier. Ook kan brunch zo lang of zo kort duren als je zelf wilt. Nadien heb je nog de rest van de dag om andere activiteiten te plannen.

Naar een liveshow gaanGaan kijken naar je favoriete band, een toneelstuk of zelfs een stand-up comedyshow – stuk voor stuk zijn deze live evenementen onze favoriete ideeën voor een eerste date. Zorg er wel voor dat je op de hoogte bent van de smaak van je date voordat je deze optie kiest. Als je date niet van technomuziek houdt, kies dan maar voor iets anders. Ook plan je je activiteit best zodanig dat je nog de kans krijgt om te praten met elkaar voor of na de show.

Aquarium/zooWe weten dat dit klinkt als iets dat kinderen graag doen, maar aquaria/dierentuinen zijn eigenlijk ideale plekken voor een eerste date. Je kan een gesprek voeren en tegelijk vormt de natuur de perfecte afleiding voor eventuele ongemakkelijke momenten.

"Een picknick is zowel voor romantici als voor mensen die graag van de natuur genieten."

PicknickAfhankelijk van het weer kan een picknick een heerlijke eerste date zijn. Je hoeft enkel maar een mooi plekje te kiezen, wat eten te voorzien en te genieten van je date. Een picknick is zowel voor romantici als voor mensen die graag van de natuur genieten.

Een kooklesKooklessen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het zorgt voor een leuk gesprek en zo leer je elkaar ook beter kennen, terwijl je afleiding kan vinden in waarmee je bezig bent. En wanneer jullie klaar zijn, kan je zelfs samen lekker eten! Zorg er wel voor dat je de voedselvoorkeuren van je date kent.

KartingVoor de avonturiers die jong van hart zijn, is karting de perfecte optie. Probeer wel iets leukers te bedenken dan gewoon rond te racen in een kleine auto!
Voeg toe aan favorieten
Verwijder uit je favorieten
Maak vandaag een GRATIS profiel aan!
Vind liefde op de eerste klik. Meer dan 40.000 singles wachten op jou :)